Productie-detail

DOOORS ? room escape game

DOOORS ? room escape game

App VANAF 11 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Wees slim en denk goed na, dan gaan er vele deuren voor je open!

Apple App Store
Gratis. Ja. 58works.com. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In de app "DOOORS - room escape game" is het openen van een deur het enige dat je moet doen om verder te komen in het spel. Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het absoluut niet. Is er een verborgen sleutel, of moet je een code kraken? ? Nee, je krijgt namelijk géén uitleg, tips of hints over hoe je de deur open krijgt. Als er al een hint is, dan is deze heel cryptisch. Alles komt aan op goed nadenken, nog beter kijken naar wat je ziet en soms maar gewoon wat proberen.

De besturing van de app is niet altijd even gemakkelijk. Het zoeken naar hulpmiddelen om een deur te openen is soms erg omslachtig. Zomaar wat tikken op het scherm voldoet dan ook niet, en zoals eerder gezegd worden er geen hints gegeven om het spel wat te vergemakkelijken. De gebruiker moet zelf uitzoeken hoe hij of zij een level verder kan komen in het spel. In totaal zijn er 35 levels in de app. Wel leer je door middel van deze app om logisch na te denken en oplossingen te zoeken voor problemen.

Leeftijdsadvies

DOOORS is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Het logisch nadenken, wat een kind van negen begint te ontwikkelen, is namelijk niet het enige dat nodig is om DOORS te kunnen spelen. Doordenken, verbanden zien en daaraan conclusies verbinden is ook nodig om verder te komen in het spel. Daarnaast is DOOORS een spel dat een beroep doet op de intelligentie van de gebruiker, vandaar ook het hoge leeftijdsadvies.

Extra informatie

De app heeft onder in beeld een reclamebanner die niet weg te klikken is. Ook is er geen mogelijkheid om deze banner af te kopen door bijvoorbeeld een volledige versie te kopen. Wel kun je voor € 0,79 een andere app kopen die per level een tip geeft om de deur te kunnen openen (alleen beschikbaar in het Engels). Deze app, ‘Dooors Walkthrough’, geeft dus eigenlijk de tips en tricks die je in het originele spel niet krijgt

Jullie mening

Ook leuk

Boek 11+ JR

De boeken van het begin 1: Smaragd

De boeken van het begin 1: Smaragd

De boeken van het begin 1: Smaragd

Meer weten...

Boek 11+ JR

Yakanuko: Een gevaarlijke opdracht

Yakanuko: Een gevaarlijke opdracht

Yakanuko: Een gevaarlijke opdracht

Meer weten...

TV & Film 11+ JR

De Dokter Corrie Show

De Dokter Corrie Show

De Dokter Corrie Show

Meer weten...