Productie-detail

Doodle Kids

Doodle Kids

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Maak je eigen kunstwerkjes met je vingers!

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Virtual GS. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

Doodle Kids presenteert de gebruiker een leeg, zwart scherm (tekenblad) wanneer de app wordt opgestart. Als de gebruiker het scherm aanraakt en zijn vinger beweegt maakt hij lijnen met een willekeurig patroon; lijntjes, blokjes, cirkeltjes. Het patroon verandert als de gebruiker aan een nieuwe beweging begint. Elke tekening wordt hierdoor uniek. Een tekening kan opgeslagen worden en als achtergrond ingesteld worden.

De applicatie heeft geen uitleg. Dit is ook niet erg want de app spreekt geheel voor zich op het moment dat de gebruiker het scherm aanraakt. je kunt lang op 1 plek blijven of met de vingers steeds ergens  Er zijn geen andere functies in de app waarmee de dikte van de lijn of het patroon aangepast kan worden.

Leeftijdsadvies

Doodle Kids is in principe al geschikt voor de jongste kinderen die een telefoon kunnen vasthouden en met de vinger over een scherm kunnen vegen. Om meer bewust bezig te zijn van de figuren die je maakt zullen kinderen vanaf 2 jaar actiever het tekenspel meemaken. Het zal de motorische ontwikkeling stimuleren. De ouder moet wel helpen bij het maken van een nieuwe tekening.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

Voetballen met Muis

Voetballen met Muis

Voetballen met Muis

Meer weten...

App 2+ JR

Sago Mini Road Trip

Sago Mini Road Trip

Sago Mini Road Trip

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Igloo-Gloo

Igloo-Gloo

Igloo-Gloo

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren