Productie-detail

Doodle Jump

Doodle Jump

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
28 waarderingen

Apple App Store en Google Play (Android)
?0,79 voor iPhone en iPod. ?2,39 voor iPad. ?0,69 voor Android. Er is een gratis Lite versie beschikbaar voor iOS. Gamehouse. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

Het doel van de app "Doodle Jump" is eenvoudig, probeer zover mogelijk boven te komen en verdien daarmee zoveel mogelijk punten. Ondertussen moeten er monsters, zwarte gaten en andere obstakels vermeden worden. Hoe verder je komt, hoe meer de platforms uit elkaar liggen en hoe moeilijker het wordt om boven te geraken. Er zijn 9 thema's waarin je "Doodle Jump" kunt spelen, onder andere in de zee, grot of in de sneeuw. De negen verschillende werelden hebben verder geen invloed op de moeilijkheidsgraad en je highscore blijft in alle thema's hetzelfde.

Door met je smartphone of tablet naar links of rechts te bewegen bestuur je de Doodle. Monsters schakel je uit door met een vinger op het scherm te tikken, dan schiet de Doodle met munitie. De bediening is niet gemakkelijk omdat het erg snel gaat. De Doodle blijft springen, je gaat dus snel omhoog, maar de route moet je direct belissen. Soms moet je zelf helemaal naar links of rechts springen, en dan kom je aan de andere kant van het scherm weer tevoorschijn.

Leeftijdsadvies

Doordat je in de game rekening moet houden met meerdere elementen is het een lastig te spelen spel waarin je beter wordt naarmate je het steeds vaker speelt. Kinderen van 7 jaar en jonger hebben vaak nog veel aanmoediging nodig, het spel is voor deze kinderen te moeilijk. Vanaf 8 jaar zijn motorische vaardigheden beter onder controle, wat nodig is voor dit spel omdat het op minieme bewegingen reageert. Ook kan een 8 jarige zich al langer en beter concentreren op een taak.

Bijzonderheden

Er bestaat een mogelijkheid om je scores te delen op Facebook en/of Twitter.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Vroeger was het anders

Vroeger was het anders

Vroeger was het anders

Meer weten...

Boek 8+ JR

Oma ontsnapt!

Oma ontsnapt!

Oma ontsnapt!

Meer weten...

App 8+ JR

Doodle Jump: HOP the Movie

Doodle Jump: HOP the Movie

Doodle Jump: HOP the Movie

Meer weten...