Productie-detail

Doodle Jump: HOP the Movie

Doodle Jump: HOP the Movie

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
24 waarderingen

Gratis. Ja. Lima Sky. iPhone, iPod & iPad.
: Voor ?0,79 kun je de reclame uitschakelen.

Beschrijving inhoud

Het doel van de app "Doodle Jump - HOP the Movie" is eenvoudig, probeer de top te bereiken zonder te vallen en verzamel alle 25 eieren.  Ondertussen moeten er monsters, zwarte gaten en andere obstakels vermeden worden. Hoe verder je komt, hoe meer de platforms uit elkaar liggen en hoe moeilijker het wordt om boven te geraken. Er zijn 25 levels indien je de betaalde versie koopt, anders zijn er drie levels.

Door met je smartphone of tablet naar links of rechts te bewegen bestuur je EB, hoofdpersoon van de HOP the Movie. Monsters schakel je uit door met een vinger op het scherm te tikken, dan schiet EB met paaseieren. De bediening is niet gemakkelijk omdat het snel gaat. EB blijft springen, je gaat dus snel omhoog, maar de route moet je direct belissen. Soms moet je zelf helemaal naar links of rechts springen, en dan kom je aan de andere kant van het scherm weer tevoorschijn.

Leeftijdsadvies

Doordat je in de game rekening moet houden met meerdere elementen is het een lastig te spelen spel waarin je beter wordt naarmate je het steeds vaker speelt. Kinderen van 7 jaar en jonger hebben vaak nog veel aanmoediging nodig, het spel is voor deze kinderen te moeilijk. Vanaf 8 jaar zijn motorische vaardigheden beter onder controle, wat nodig is voor dit spel omdat het op minieme bewegingen reageert. Ook kan een 8 jarige zich al langer en beter concentreren op een taak.

Trailer

Bijzonderheden

Door €0,79 te betalen kun je de reclame uitschakelen en 25 levels vrij spelen.

Jullie mening

Ook leuk

Game 8+ JR

Minecraft

Minecraft

Minecraft

Meer weten...

Website 8+ JR

TypeTopia

TypeTopia

TypeTopia

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Coraline

Coraline

Coraline

Meer weten...