Productie-detail

Doodle Fit

Doodle Fit

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Test je ruimtelijk inzicht in verschillende werelden.

Apple App Store
€0,79. Er is een gratis Lite versie beschikbaar. Vinyl Pixels. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Doodle Fit is een mini puzzelgame waarbij je blokjes passend in een hokje plaatst. Alle blokjes passen in het hokje, maar het is de kunst om dat op de juiste manier te doen. Je kunt de game in verschillende werelden/thema´s spelen. De hokjes en de blokjes passen dan ook bij dat thema.

Om het spel te spelen kun je het apparaat vasthouden of neerleggen. Je kunt de blokjes verplaatsen door (dubbel) te tikken en te slepen. Dit vergt wat precisie, maar het is niet heel erg moeilijk. De blokjes kun je niet draaien. De game begint simpel en wordt steeds moeilijker. Wanneer de speler een bepaald aantal games heeft gehaald, worden er nieuwe levels geopend. Wanneer je de oplossing niet ziet kun je om tips vragen. Per game kan je maximaal 3 tips krijgen. De moeilijkheidsgraad verschilt per game, daardoor kan je de ene game binnen een minuut hebben opgelost, maar de andere keer doe je er meer dan vijf minuten over. Ook kun je lang door blijven spelen. Op verschillende websites wordt er dan ook aangegeven dat het spelletje verslavend kan zijn.

Leeftijdsadvies

Het spel is geschikt vanaf 8 jaar. De game is niet moeilijk maar vraagt wel om ruimtelijk inzicht. Dit is nodig aangezien je de plaatsing van de blokken goed moet kunnen inschatten. Vanaf zeven jaar wordt deze vaardigheid ontwikkeld. Hoe verder je in de game komt hoe hoger de moeilijkheidsgraad van de levels, dus voor oudere kinderen en volwassenen is het spel ook interessant. Ook kunnen de games iets langer duren als de oplossing iets lastiger is, kinderen van zeven kunnen hun aandacht hier meer bij houden dan jongere kinderen.

Bijzonderheden

De app is gratis te downloaden en voor € 0,79 is de volledige versie verkrijgbaar. Het voordeel is dan: dat er geen reclame meer in beeld is, de game dan iets sneller is en dat je dan ook toegang tot meerdere levels krijgt.

Jullie mening

Ook leuk

App 8+ JR

Los in 't Bos

Los in 't Bos

Los in 't Bos

Meer weten...

Boek 8+ JR

De Heksen (luisterboek)

De Heksen (luisterboek)

De Heksen (luisterboek)

Meer weten...

App 8+ JR

Snappers

Snappers

Snappers

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren