Productie-detail

Dirk en Diba

Dirk en Diba

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Maak puzzels van de Nederlandse Dirk en de Afrikaanse Diba

Gratis. Chamin Hardeman. Ipad, Iphone.

Beschrijving inhoud

De app gaat over de Nederlandse Dirk en de Afrikaanse Diba. Beide jongetjes zijn ziek en hebben lastig van diarree. In de app kan de gebruiker het verhaal van Dirk en Diba beluisteren, lezen en bekijken.

Dirk wordt gelukkig snel beter, maar hoort op televisie dat Diba medische hulp nodig heeft. Dirk wil Diba helpen, omdat hij weet hoe vervelend het is om ziek te zijn. Ook kan de gebruiker puzzels maken van Dirk en Diba. Tijdens het puzzelen speelt een er een liedje af van Dirk en Diba. De app is gemaakt in opdracht van 3FM Serious Request 2013 en is een manier om hun acties te sponsoren. Het verhaal wordt voorgelezen door Ferry Doedens.

Leeftijdsadvies

De app 'Dirk en Diba' is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In de app leren kinderen over de ziektes waarmee mensen in de derde wereld landen kampen. Ook leren kinderen wat wij in het Westen aan deze armoede kunnen doen door middel van de sponsoractie van Serious Request. De puzzels die gemaakt kunnen worden bestaan uit minimaal 12 stukjes en worden steeds moeilijker.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

De Tasjesdief

De Tasjesdief

De Tasjesdief

Meer weten...

Boek 8+ JR

WWW.wat?

WWW.wat?

WWW.wat?

Meer weten...

Game 8+ JR

Dieven in de Tijd

Dieven in de Tijd

Dieven in de Tijd

Meer weten...