Productie-detail

Dino Tower

Dino Tower

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Maak je eigen Dino met een paar taps op je scherm!

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Ja. Super Awesome Inc.. Android, iPhone, iPad.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, Android
  • Tappen
  • Dinosaurus, bouwen
  • Behendigheid

Beschrijving inhoud

Met de app 'Dino Tower' maak je je eigen dinosaurus door middel van blokjes. Het enige wat je hoeft te doen is het scherm aan te raken om de blokjes op het juiste moment te laten vallen op het vorige blokje. Het doel is om de hoogste dinosaurus te bouwen.

Het spel begint door op het scherm te tappen. Er verschijnt een gedeelte van een dinosaurus zonder nek. Je moet het scherm aanraken om een bewegend blokje op de vorige te laten vallen. Deze bewegende blokjes gaan heen en weer van links naar rechts. Wanneer je het blokje niet op de juiste plaats laat vallen worden de blokjes kleiner en wordt het spel moeilijker. Bij elk blokje wordt de snelheid verhoogd. Wanneer je een blokje vijf keer precies op het vorige blokje laat vallen krijg je een bonus van drie blokjes en blijft de snelheid hetzelfde. Wanneer je in de extra ronde de blokjes juist plaatst krijg je ook bonusblokjes en blijft de snelheid hetzelfde, totdat je de bovenkant raakt. Het spel is afgelopen wanneer het blokje de vorige niet raakt en valt. Deze app is makkelijk te besturen. Je hoeft alleen te tappen op het scherm. Geluid is te horen wanneer je een blokje op de juiste plek laat vallen. Onder de knop 'tap to restart!' kan je lezen hoe je moet beginnen. Deze app heeft één actie en één doel: tappen om de hoogste dinosaurus te bouwen. Kinderen trainen met deze app hun behendigheid door de blokjes aan te sturen. Ze leren dat hier precisie voor nodig is en dat je stap voor stap je doel kan bereiken. Deze app bevat alleen in het begin en eind van het spel advertenties. Reclames kunnen weggeklikt worden of je kunt reclame wegkopen voor €0,75 als je op ‘No Ads’ klikt. Extra snoepjes voor de dino kunnen gekocht worden voor €1,49. 

Leeftijdsadvies

'Dino Tower' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er is namelijk maar één actie dat ondernomen hoeft te worden. Bovendien duurt het spel hooguit vijf minuten en is er geen tijdsdruk. Wel zijn er optionele doelen die behaald kunnen worden, bijvoorbeeld een dino maken van 100 blokjes. Deze app is Engelstalig, waardoor ouders het spel wel van tevoren moeten uitleggen. Deze app helpt kinderen vanaf 3 jaar om hun inzicht te vergroten door de blokjes goed op elkaar te laten passen. Bovendien leren ze dat je stap voor stap je doel kan bereiken.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

De Liedjesalmanak: lente & zomer

De Liedjesalmanak: lente & zomer

De Liedjesalmanak: lente & zomer

Meer weten...

App 3+ JR

Fabians Feest

Fabians Feest

Fabians Feest

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Engie Benjy

Engie Benjy

Engie Benjy

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren