Productie-detail

Dierenliedjes

Dierenliedjes

App VANAF 1 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
9 waarderingen

Luister de leukste liedjes over dieren en hoor welk geluid ze maken.

Gratis. iPad.

Beschrijving inhoud

Maak kennis met verschillende dieren die leven in het weiland, de junge, zee, bergen of woestijn. Zing mee met de liedjes en leer welke geluiden de dieren maken.

De app is erg eenvoudig in zijn uitstraling en besturing. Rechts onderin het beginscherm staat een icoontje om meer informatie te krijgen over de app. Hierin staan verwijzingen naar bijvoorbeeld Twitter en Facebook. Om de link te kunnen moet eerst de kinderbeveiliging ontgrendeld worden. Dit door de naam van het dier dat je ziet in te voeren. Als dit goed is wordt de link geopend. Bij de instellingen kan het geluid worden aangepast. Ook staat hier een handige tip voor ouders om de tablet veilig te maken voor kinderen. Door te kiezen voor een omgeving (bijvoorbeeld weiland) opent een scherm met daarin 5 dieren. Als er op een dier geklikt wordt, verschijnt deze vergroot op het scherm. Er is een vrolijk liedje te horen, met aan het einde het geluid dat dit dier maakt. Het liedje wordt hierna nog een keer herhaald. Bij de instellingen van het spel kan ingesteld worden om het liedje vaker te herhalen. De liedjes gaan over uiteenlopende dieren zoals een koe, schaap, tijger, olifant of paard.

Leeftijdsadvies

'Dierenliedjes' is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Zij zullen aangesproken worden door de muziek en liedjes in de app. De 'knoppen' waarop ze moeten drukken zijn groot, wat het gemakkelijk maakt een dier aan te klikken. Ook peuters en kleuters weten de app te waarderen. De liedjes bestaan uit 3 á 4 korte zinnen en makkelijk te onthouden. Naast leuk is de app ook leerzaam. Doordat er dierengeluiden te horen zijn in combinatie met het plaatje van het dier leren kinderen de geluiden te herkennen en te koppelen aan het goede dier.

Opmerkingen

De omgeving 'Weiland' is gratis. Overige omgevingen moeten worden bijgekocht (€0,89).

Jullie mening

Ook leuk

Boek 1+ JR

Spelen met Kikker

Spelen met Kikker

Spelen met Kikker

Meer weten...

TV & Film 1+ JR

Muis - Kleuren en tellen

Muis - Kleuren en tellen

Muis - Kleuren en tellen

Meer weten...

TV & Film 1+ JR

De Wielen van de Bus

De Wielen van de Bus

De Wielen van de Bus

Meer weten...