Productie-detail

Die niet

Die niet

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Welk plaatje hoort er niet bij? Haal jij de hoogste score?

Apple App Store
€ 2,29. Gottmer Uitgevers Groep B.V..

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch
  • Tikken
  • 4 levels
  • Snelste tijd 
  • Topscore 

Beschrijving inhoud

In de app ‘Die niet’ moet je telkens drie plaatjes bekijken. De speler moet bedenken welk plaatje er niet bij hoort. Bijvoorbeeld twee honden en één kat of twee beschuiten met blauwe muisjes en één beschuitje met roze muisjes. Als speler moet je op het plaatje tikken dat er niet bij hoort.

Je kunt er voor kiezen om rustig te spelen en snel te spelen. Speel je rustig, dan kun je zoveel fouten maken als je wilt. Je bent nooit af, maar krijgt ook niet zo heel veel punten. Wanneer je een foutje maakt gaan er punten af. Wanneer je snel speelt kun je meer punten verdienen. Hoe sneller je bent hoe meer punten je krijgt. Per opgave heb je ook maar kort de tijd om het juiste plaatje aan te tikken. Je mag slechts drie fouten maken en dan moet je opnieuw beginnen. Je score kun je opslaan. Het spel heeft vier levels die steeds lastiger worden. De app is goed en simpel te besturen voor kinderen. Zij hoeven telkens maar één keer te tikken op het plaatje dat niet in het rijtje thuishoort. De app maakt geen gebruik van reclame. Dit zorgt ervoor dat de app heel rustig oogt en je als speler je helemaal op de raadseltjes kunt concentreren. Wanneer je op een plaatje klikt krijg je een geluid te horen.

Leeftijdsadvies

De app 'Die niet' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze kinderen kunnen het spel langzaam spelen. Zij vinden het leuk om naar de kleurrijke plaatjes te kijken. De essentie van het spel zal echter pas duidelijk worden vanaf 4 jaar. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het spel waarschijnlijk uitspelen.

Mening recensent

Ik vond dit een erg leuke app. Level één was vrij simpel voor mij. Maar ik moet eerlijk toegeven dat de levels steeds lastiger werden en dat ik bij level vier toch ook wel goed moest nadenken. Een uitdagende app dus. Bovendien heel nuttig in de klas. 

 


ManonDeze recensie is geschreven door Manon Bosse. Manon studeert aan de pabo in Vlissingen en doet de Lerarenopleiding Nederlands in Zwolle. Ze vindt lezen leuk en gaat graag op zoek naar websites die het lesgeven boeiender maken. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Fundels

Fundels

Fundels

Meer weten...

App 3+ JR

Sago Mini Monsters

Sago Mini Monsters

Sago Mini Monsters

Meer weten...

Boek 3+ JR

Balotje en de beren

Balotje en de beren

Balotje en de beren

Meer weten...