Productie-detail

Detective Neus

Detective Neus

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
7 waarderingen

Ontdek in dit digitale prentenboek wie er vieze scheten laat.

?1,59. Uitgeverij Kluitman. iPad.

Beschrijving inhoud

In het digitale prentenboek "Detective Neus" heeft de koning een probleem. Elke avond voordat het toetje op tafel komt, laat iemand in de eetzaal een wind. Gelukkig is daar de schetendetective Neus. De koning laat hem komen om op te sporten wie die scheten laat. Deze app is uitgegeven door uitgeverij Kluitman en is ook in boekvorm beschikbaar. Naast het geanimeerde verhaal, bevat deze app ook een quiz met scheetjes-weetjes en een humoristisch schetenlied. Binnen de app is er de keuze voor Engels of Nederlandstalig. 

Het genanimeerde verhaal wordt door een rustige voorleesstem verteld. Daarbij is de tekst in beeld mee te lezen. Het verhaal bestaat uit 12 genimeerde pagina's met bijpassende illustraties. Het liedje over scheetjes is ook ondersteund met illustraties en is puur om naar te kijken en luisteren. De quiz bevat stellingen waarbij de gebruiker voor 'waar' of 'niet waar' kiest. Bijvoorbeeld over de stelling 'Van frisdrank met prik ga je meer scheten laten'. Deze quiz is niet auditief ondersteund dus de gebruiker moet zelf de stelling lezen of voorgelezen worden. 

Leeftijdsadvies 

De app "Detective Neus" past het beste bij kinderen vanaf 3 jaar. Het voorleesverhaal is volledig auditief ondersteund. Voor de quiz moet de gebruiker echter stellingen lezen, dit kan ook samen met een ouder of verzorger, dus ook voor oudere kinderen (5 jaar) is het nog geschikt vooral omdat zij ook houden van kwaadaardige en sociaal onacceptabele vormen van humor zoals de zogenaamde poep- en plasgrappen. Deze app is vooral vrolijk en humoristisch en snijdt een herkenbaar onderwerp aan waar kinderen om moeten giechelen. 

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Kipper

Kipper

Kipper

Meer weten...

App 3+ JR

Haan, kip en hoen

Haan, kip en hoen

Haan, kip en hoen

Meer weten...