Productie-detail

De kleinebeestjesclub

De kleinebeestjesclub

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Wat is het nieuwe licht aan de hemel, en waar blijven alle kleine beestjes?

Google Play (Android)
?4,49. Zwijsen . Android.

Kenmerken

  • Android
  • Digitaal prentenboek
  • Dieren
  • Luisteren of kijken
  • Extra app-aankopen

Beschrijving inhoud

Het digitale prentenboek ‘De kleinebeestjesclub’ is geschreven en getekend door Rick de Haas. Het boek gaat over een club van kleine beestjes. In de club zitten een slak, spin, tor, rups, lieveheersbeestje en een mot. Iedere avond kijken ze samen naar de sterren. Op een dag ziet de hemel er anders uit. Er is een licht dat de beestjes nog nooit eerder hebben gezien. Het is een vreemd vierkant licht. De dieren gaan op onderzoek uit. Eén voor één gaan de beestjes op pad, maar geen van hen komt terug. Maar dan gaat spin op zoek. Hij komt erachter wat het licht is en waar de kleine beestjes zijn gebleven...

Het digitale prentenboek ‘De kleinebeestjesclub’ kan worden gelezen als prentenboek en worden bekeken als video. Wanneer je het boek wilt lezen als prentenboek komt de tekst van het prentenboek in beeld. De tekst wordt dan voorgelezen. Door te slepen met je vinger kun je naar de volgende bladzijde. Bij de optie 'kijken' wordt het prentenboek een soort tekenfilm. Zonder te hoeven lezen kunnen kinderen het prentenboek bekijken. De tekst van het prentenboek komt hierbij niet in beeld. De app is heel gemakkelijk te besturen. Voor de optie 'kijken' hoeft enkel één keer met de vinger te worden getikt. Om naar de volgende bladzijde te gaan, dient met de vinger over het beeldscherm te worden geveegd. De app maakt geen gebruik van reclame. Wel kunnen er app-aankopen worden gedaan, zoals het bijhorende prentenboek.

Leeftijdsadvies

De app 'De kleine beestjesclub’ is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Vierjarigen kunnen het prentenboek alleen of met de ouder 'doorbladeren'. Kinderen van deze leeftijd hebben graag auditieve ondersteuning bij de beelden. De optie lezen is voor kinderen van deze leeftijd geschikt. Ook lezen kinderen van vier jaar graag dierenverhalen. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen het digitale prentenboek zelfstandig lezen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Elly en de Wiebelwagen

Elly en de Wiebelwagen

Elly en de Wiebelwagen

Meer weten...

App 4+ JR

Electro

Electro

Electro

Meer weten...

Boek 4+ JR

Minipiet naar de pietenschool

Minipiet naar de pietenschool

Minipiet naar de pietenschool

Meer weten...