Productie-detail

Dancing Nurdys

Dancing Nurdys

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Dans en lach jij gezellig mee met deze grappige Nurdys?

Apple App Store
Gratis. Ja. Doychin Dimitrov. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPad, iPhone en iPod Touch
  • Tikken en vegen
  • Dieren, dansen
  • Kijken

Beschrijving inhoud

Deze app tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van je kind. In de app 'Dancing Nurdys' zijn tien verschillende Nurdys te bewonderen. De Nurdys zijn beestjes die met felle kleuren worden afgebeeld. Wanneer je één keer op de Nurdy klikt begint hij te dansen. Klik je twee keer dan maakt hij een geluid. De koe-nurdy begint te loeien, de kikker-nurdy begint te kwaken enzovoorts. Wanneer je met je vinger over het scherm veegt verschijnt er telkens een nieuwe Nurdy.

De app is goed en simpel te besturen. Zoals hierboven beschreven hoef je alleen te tikken of te vegen over het scherm. De app maakt geen gebruik van reclame. Doordat er felle kleuren worden gebruikt en er geen reclame in het beeld verschijnt is het voor kinderen een erg fijn beeld om naar te kijken.

Leeftijdsadvies

De app 'Dancing Nurdys' is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit komt omdat de app heel gemakkelijk te besturen is. Verder zijn er geen spelregels, het kind hoeft nergens rekening mee te houden. Kinderen tussen de 2 en 4 jaar vinden het fijn om zelf te bedenken wat ze willen doen. Bij deze app kunnen ze zelf een Nurdy kiezen en kunnen ze zo lang kijken en luisteren als ze zelf willen. De app zal voor kinderen vanaf 5 jaar niet erg interessant meer zijn. Dit komt omdat de app weinig uitdagingen heeft voor kinderen vanaf deze leeftijd.

 

ManonDeze recensie is geschreven door Manon Bosse. Manon studeert aan de pabo in Vlissingen en doet de Lerarenopleiding Nederlands in Zwolle. Ze vindt lezen leuk en gaat graag op zoek naar websites die het lesgeven boeiender maken. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

Tien vingertjes en tien teentjes

Tien vingertjes en tien teentjes

Tien vingertjes en tien teentjes

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Charlie en de cijfers

Charlie en de cijfers

Charlie en de cijfers

Meer weten...

App 2+ JR

Slaap Lekker Circus

Slaap Lekker Circus

Slaap Lekker Circus

Meer weten...