Productie-detail

Cut The Rope

Cut The Rope

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
105 waarderingen

Apple App Store en Google Play (Android)
?1,68 voor iPhone en iPad, ?0,68 Android. Er is een gratis Lite-versie. Ja. Chillingo. iPhone, iPod, iPad & Android.
: 3.

Beschrijving inhoud

"Cut The Rope" is een applicatie voor de iPhone en iPad. Het doel van het spel is om het snoepje via touwtjes, luchtbellen etc. bij wezentje Om Nom te krijgen. Om dit te bereiken moeten er diverse obstakels en vijanden worden overwonnen. Naast het hoofddoel, snoepje bij Om Nom, kun je ook sterren verzamelen om hierdoor je score zo hoog mogelijk te krijgen. Hoe sneller je het doet, hoe meer punten je krijgt.

Het spel werkt gemakkelijk, alleen je vinger is nodig om het touw door te snijden of een bel te laten knappen zodat het snoepje zich verplaatst. Elke level wordt steeds moeilijker met meer obstakels, bv. spinnen die het snoepje opeten. Soms is het nodig dat je met twee vingers tegelijk moet werken. Het snoepje moet via een bepaalde volgorde naar de juiste plek worden gebracht, het is een kwestie van proberen hoe het precies werkt. Uitleg is in het Engels, wanneer er een nieuw obstakel of element in het spel voorkomt, wordt dit tekstueel en visueel uitgelegd.

Leeftijdsadvies

"Cut The Rope" is een spel dat aansluit bij kinderen vanaf 7 jaar. Ze zullen de regels in het spel begrijpen en met hun motoriek goed in staat zijn de touwtjes op het juiste moment door te snijden of te bedienen. Ook begrijpen zij de visuele instructies. Verder bevat het spel veel levels en heb je strategisch inzicht nodig om het spel te kunnen spelen. De begin levels zijn erg simpel en geschikt voor deze leeftijd. Naarmate het spel vordert worden de oplossingen complex, oudere kinderen en volwassenen vinden hier hun uitdaging.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Pet Party

Pet Party

Pet Party

Meer weten...

Boek 7+ JR

Villa Fien

Villa Fien

Villa Fien

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Mulan

Mulan