Productie-detail

Curious George at the Zoo

Curious George at the Zoo

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Help Curious George de dieren in de dierentuin te verzorgen, speel spelletjes, kijk filmpjes en verzamel stickers!

Apple App Store
€0,79. Ja. Houghton Mifflin Harcourt. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

De educatieve app "Curious George at the Zoo" is een Engelstalig spel waarin je het aapje Curious George mag helpen in de dierentuin. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het spel, je kunt de dieren verzorgen, (echte) filmpjes kijken over de verschillende dieren, spelletjes spelen en stickers verzamelen. Terwijl je speelt leer je verschillende dingen over de vijf dieren (leeuw, olifant, giraffe, papegaai en nijlpaard), bijvoorbeeld wat ze eten. De filmpjes die je kunt kijken duren ongeveer anderhalve minuut en laten zien waar en hoe de verschillende dieren leven en wat ze eten.

Het spel is simpel in gebruik, er wordt gebruik gemaakt van het touchscreen, wanneer je op een dier drukt ga je naar de kooi van dit dier, verder wordt er gebruik gemaakt van icoontjes. Het gehele spel wordt auditief begeleid door een medewerker van de dierentuin. Hij spreekt Engels en legt George in de leader uit wat de bedoeling is. De verzorger is het gehele spel in beeld en geeft veel positieve aanmoedigingen. Wanneer je een bepaald dier goed hebt verzorgd (wakker maken, wassen, voeren) krijg je ook een beloning in de vorm van stickers. Deze stickers kan je opplakken op verschillende achtergronden maar je mag ook foto’s van jezelf gebruiken. Deze foto’s met stickers worden op de filmrol van je telefoon geplaatst. In het spelletje komen de verschillende dieren langs op een lopende band. De verzorger geeft een opdracht bijvoorbeeld ‘maak het dier met een slurf schoon’ of ‘maak het dier dat kan praten schoon’. Je krijgt dan punten wanneer je het juiste dier schoonspuit.

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf 3 jaar houden van spellen waar ze dingen kunnen verzamelen. Bij Curious George kan je stickers sparen. De verschillende mogelijkheden duren los van elkaar ongeveer anderhalve minuut, alles bij elkaar is een kind minder dan 15 minuten bezig met het spel. Ook zijn de handelingen eenvoudig en kort. Kinderen van 3 jaar kunnen dit overzien. Omdat kinderen van 3 jaar spellen het beste kunnen doen samen met de ouder is het gebruik van het Engels minder problematisch. Ouders kunnen de opdrachten en complimenten vertalen en hun kind helpen met het spel.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Waybuloo

Waybuloo

Waybuloo

Meer weten...

Boek 3+ JR

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Meer weten...

Game 3+ JR

Mijn Naam is Haas - Kliederklonten

Mijn Naam is Haas - Kliederklonten

Mijn Naam is Haas - Kliederklonten

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren