Productie-detail

Coocoolo Roll

Coocoolo Roll

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Knutselen met wc-rollen, het blijft leuk. Inspiratie haal je uit deze app.

Apple App Store en Google Play (Android)
?2,99. Coocoolo AB. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPad, iPhone, iPod touch, Android
  • Knutselen, creatief
  • Wc-rollen
  • Tappen en swipen

Beschrijving inhoud

WC-rollen komen tot leven met de app 'Coocoolo Roll'. Dat je met wc-rollen kan knutselen wist je waarschijnlijk al, maar dat je er ook echt mooie poppetjes van kan maken merk je met deze app. Welke ogen plak je op jouw wc-rol? Welk truitje krijgt hij aan? En welk hoedje zet je op? Experimenteer en laat je inspireren om vervolgens zelf in real life aan de slag te gaan.

De app opent al geinig: je moet het wc-papier van de rol aftrekken en zie daar: jouw wc-rol staat klaar om beknutseld te worden. Kies wat voor gezicht jouw rol krijgt en pak een mand van de plank om jouw wc-rol aan te kleden. Dit doe je door de kledingstukken naar de rol te slepen. Klaar? Tap dan op het raam. Je komt nu buiten en kan verschillende activiteiten ondernemen. Zin in popcorn? Ga dan lekker bakken. Maar er moet ook nog een kat uit de boom worden gered! Op elk eilandje vind je een simpele activiteit. De app is vormgegeven met diverse zachte kleuren en op de achtergrond speelt een vrolijk deuntje. In het openingsscherm vind je linksboven meer informatie over de appmakers en de app.

Leeftijdsadvies

'Coocoolo Roll' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De bediening is makkelijk genoeg en jonge kinderen vinden het leuk om gekke poppetjes te maken. Iets oudere kinderen zullen helemaal snappen wat je na het aankleden nog meer kan doen. Tip: gebruik de app als inspiratie om met je kinderen te knutselen met wc-rollen. Zo kunnen ze ook in het echt aan de slag!

 Deze recensie is geschreven door de redactie van Mediasmarties.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij

Meer weten...

App 3+ JR

Jip en Janneke, Winkeltje Spelen

Jip en Janneke, Winkeltje Spelen

Jip en Janneke, Winkeltje Spelen

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Go, Diego, Go!

Go, Diego, Go!

Go, Diego, Go!

Meer weten...