Productie-detail

Cloudy

Cloudy

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Verplaats je papieren vliegtuig en speel met de wind!

Google Play (Android)
Gratis. Ja. Droidhen Casual. Android.

Beschrijving inhoud

Bij de app Cloudy is het de bedoeling dat het papieren vliegtuigje onderweg de sterren raakt die daar verspreid staan en ze dan kapot maakt. Door middel van aanraking op het scherm en het bepalen van de juiste hoek, wordt er een papieren vliegtuig afschoten.

Als je begint met een level, gaat de tijd lopen. Hoe verder je in het spel bent, hoe moeilijker de levels zullen zijn. In een level staan er witte rondjes aangegeven en verschillende sterren. De rondjes zijn onderling met elkaar verbonden via een lijn en kun je ook verplaatsen. Op het moment dat je de rondjes op de juiste plek hebt gezet en op start drukt, vertrekt het vliegtuigje en volgt het lijntje. Als het vliegtuigje alle sterren heeft aangeraakt, is het level uitgespeeld. Hoe sneller je het level uitspeelt, hoe meer punten je krijgt. Aan het eind van elk level worden er sterren uitgedeeld. Je kunt minimaal 1 en maximaal drie sterren krijgen voor het level. Het is de bedoeling om per level zoveel mogelijk sterren te verdienen.

Naarmate de levels volgen en dus steeds moeilijker worden, verschijnen en ook wolken in het veld. Deze mogen door het vliegtuig niet geraakt worden, anders zal het leven opnieuw gespeeld moeten worden.

Leeftijdsadvies

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Om het spel goed te kunnen spelen, is er ruimtelijk inzicht nodig. Je moet de afstand en plaatsing goed kunnen inschatten. Ook moet er rekening gehouden worden met de wolken die gepasseerd moeten worden. Kinderen van zeven jaar of ouder zullen de regels van het spel begrijpen en zijn dankzij hun motoriek in staat het papieren vliegtuigje de juiste kant op te laten gaan.

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Chimpanzee

Chimpanzee

Chimpanzee

Meer weten...

Boek 7+ JR

Hello Ruby

Hello Ruby

Hello Ruby

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren