Productie-detail

Clash of Clans

Clash of Clans

App VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
8 waarderingen

Bouw een dorp, train je troepen en leid je clan in deze spannende strategiegame naar de overwinning!

Apple App Store
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Supercell Oy. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod Touch, Android
  • Tikken en vegen
  • Dorp bouwen, vechten
  • (Online) tegenstander
  • Puntensysteem

Beschrijving inhoud

Met de app 'Clash of clans' kun je je eigen dorp bouwen voorje iegen clan. Het dorp heeft iets weg van de Vikingen. De bedoeling is dat je het dorp zo sterk mogelijk maakt. Hoe sterker je dorp is hoe meer andere dorpen je aan kunt vallen. Als je zelf aangevallen wordt door een andere clan moet je zorgen dat je sterk genoeg bent om terug te vechten. Hiervoor kan je troepen trainen. Leid je clan in deze spannende strategiegame naar de overwinning!

Tijdens het spel moet je proberen om je dorp zo ver mogelijk uit te breiden en de bewoners van je dorp zo sterk mogelijk te maken. Je kunt zelf je uitdagingen uitkiezen en deze proberen aan te gaan. Een uitdaging kan zijn: 'Verdedig 10 muren in multiplayer gevechten', of: 'Win 10 sterren voor je clan in clan-oorloggevechten.' Het spel werkt met een puntensysteem. Hoe meer uitdagingen je goed voltooid hoe meer punten je krijgt. Bij een bepaald aantal punten ga je naar een volgend level. Hier merk je niet veel van, alleen het getal bovenin het scherm verandert. De app is goed en simpel te besturen. Je hoeft enkel te tikken op het scherm of met je vinger te vegen over het scherm. In het begin wordt je goed op weg geholpen door een poppetje die je uitleg geeft. De app maakt geen gebruik van reclame. Hierdoor kun je je helemaal focussen op het spel. Wel is er de mogelijkheid in-app aankopen te doen zoals voorwerpen. Deze funcitie kan ook worden uitgeschakeld. Online kan je met miljoenen tegenspelers vechten. Ook kan je vrienden via Facebook en het gamecentre uitnodigen samen te spelen.

Leeftijdsadvies

De app 'Clash of clans' is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd vinden het leuk om zich in te leven in iemand anders. Let er wel op dat dit spel verslavend kan werken. De kinderen willen zoveel mogelijk uitdagingen voltooien. Het doel van het spel is meestal andere dorpen veroveren. Er zijn geen vervelende beelden te zien maar het thema van het spel kan wat heftig zijn voor kinderen van deze leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 9+ JR

De wilde heks 4: Bloedzussen

De wilde heks 4: Bloedzussen

De wilde heks 4: Bloedzussen

Meer weten...

TV & Film 9-12 JR

Welkom bij de Romeinen

Welkom bij de Romeinen

Welkom bij de Romeinen

Meer weten...

Boek 9+ JR

Diefstal op de Oriënt Express

Diefstal op de Oriënt Express

Diefstal op de Oriënt Express

Meer weten...