Productie-detail

Burn The Corn

Burn The Corn

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Zorg dat alle mais tot popcorn wordt gepoft. Maar pas op, verbrand de popcorn niet!

Apple App Store
Gratis. Ja. Abyss Games. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In de app "Burn the Corn" zijn er twee spellen. In de ARCADE moet je met de Magic Flame proberen zoveel mogelijk popcorn te laten poffen, je krijgt daarbij hulp of tegenstand van verschillende elementen. Hulp wordt bijvoorbeeld geboden door een Fire Warrior, die zorgt dat je meer popcorn kan poffen. Ook is er de Time Wizzard die de tijd vertraagt zodat het makkelijker is de rondvliegende mais te raken. De Water Baby ziet er lief uit maar zorgt dat je vlam tijdelijk minder warm is, je kunt dan minder popcorn poffen. In de BURNOUT moet alle popcorn gepoft worden in zo weinig mogelijk tijd. Minpunten krijg je wanneer je de popcorn verbrandt.

De app is simpel in gebruik, de vlam die de mais moet poffen wordt met de vinger op het touchscreen bediend. Voor elk spel is er een tutorial die de verschillende elementen beschrijft, dit is in het Engels. Wanneer je een bepaald aantal punten hebt behaald mag je naar het volgende level, vaak komt er dan een extra element bij zoals de Water Baby en de Time Wizzard die het spel ingewikkelder maken. De statistieken van de speler worden ook bijgehouden. Er is een directe link met het Gamecenter en de Facebookpagina van het spel.

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf 6 jaar houden van gekke en flauwe spelletjes, Burn the Corn hoort zeker in deze categorie. Wel heeft dit spel regels en komen er bij elk level nieuwe elementen bij, kinderen vanaf 6 jaar kunnen dit volgen. Vaak hebben zesjarigen bij het opstarten van een spel begeleiding van ouders nodig. Bij Burn the Corn is dit ook belangrijk omdat de uitleg volledig in het Engels is geschreven. Daarnaast is er een directe link naar de Engelstalige Facebooksite en komt er een pop-up in beeld met de vraag het spel te beoordelen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Sammy 2 - Sammy's nieuwe avonturen

Sammy 2 - Sammy's nieuwe avonturen

Sammy 2 - Sammy's nieuwe avonturen

Meer weten...

App 6+ JR

Letterlegger

Letterlegger

Letterlegger

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Pinocchio (Pinokkio)

Pinocchio (Pinokkio)

Pinocchio (Pinokkio)

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren