Productie-detail

Bumpy Road

Bumpy Road

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Bestuur een verliefd koppel in een auto tijdens een voorjaarsrit of een rit tijdens de herfst.

Apple App Store
€ 3,49. Ja. Simogo Handelsbolag. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In "Bumpy Road" bestuur je een verliefd koppel in een auto. Je kunt kiezen voor een heerlijke voorjaarsrit of een rit in de herfst. De bedoeling van het spel is om het verliefde koppel te begeleiden in hun rit en hun herinneringen uit het verleden te verzamelen. Dit gebeurt door middel van foto's die je verzamelt in het 'Memory Lane' album. Wat de ritjes betreft heeft de app twee opties. Als je voor 'Evergreen Ride' kiest, moet je proberen zo lang en ver mogelijk te reizen als je kunt, zonder daarbij in een kuil of water te vallen. Het spel is dan namelijk over. Wil je je geen zorgen maken over falen en graag rijden zonder in een gat te kunnen vallen? Ook dan kan, door voor 'Sunday Trip' te kiezen. Het doel in deze rit is om zo snel mogelijk de finish te halen.

Voor elke spelvariant geldt dat je onderweg zo veel mogelijk blokken en de zogenoemde 'gizmos' verzamelt. Deze items veranderen iets aan je auto of de omgeving of zorgen ervoor dat je sneller gaat rijden. Als je heel veel gizmos verzamelt, krijg je een bonus ritje zonder gevaar voor vallen. De besturing van de auto werkt door tikken en slepen met je vinger. De weg waarop de auto rijdt, beweegt omhoog wanneer je vinger de weg raakt. Er ontstaat een bult in de weg, waardoor je de auto van links naar rechts kunt laten rollen. Ook kun je het voertuig laten springen door een lichte tik onder de auto. Andere opties in het home scherm zijn het aan- of uitzetten van de muziek of geluidseffecten en het selecteren van een andere taal. Deze app is volledig Engelstalig en ook te spelen in Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Zweeds. Opties worden met duidelijk symbolen weergegeven, zonder geschreven tekst. Wel zijn de spelvarianten in tekst aangeduid.

Leeftijdsadvies

Deze app kan al gespeeld worden vanaf de leeftijd van 5 jaar. De simpele spelvariant 'Sunday Trip' brengt weinig risico's met zich mee, de speler kan niet af gaan of iets fout doen. Het is dan ook slim om met deze variant te beginnen en de spelbesturing te leren kennen. Kinderen van 5 jaar kunnen spellen met regels spelen en daarbij zijn afgeronde levels belangrijk. In deze app zijn de levels kort, wat daarop aansluit. Oudere kinderen kunnen meer uitdaging vinden in de andere spelvariant waarbij je niet in een kuil of water mag vallen. Zij kunnen zich meer richten op het verzamelen van de gizmos en foto's onderweg. Voor jongere kinderen is puur het rijden en springen al aantrekkelijk. Hulp van een ouder of verzorger is de eerste keer handig in verband met de Engelstalige keuze-opties op het beginscherm

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

Boek 5+ JR

Ik zie, ik zie

Ik zie, ik zie

Ik zie, ik zie

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Piepkuikens

Piepkuikens

Piepkuikens

Meer weten...

App 5+ JR

Vossenstreken

Vossenstreken

Vossenstreken

Meer weten...