Productie-detail

Broom-Broom

Broom-Broom

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Maak je eigen wegen en laat de auto's erover heen rijden.

Apple App Store en Apple App Store
Gratis. Atech inc. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In deze simpele app kun je zo veel mogelijk wegen bouwen als je wilt. Over de wegen gaan vanzelf tientallen, gekleurde auto's, busjes en vrachtwagens rijden. Daarbij hoor je 'broem-broem' geluiden van de wagens. Het plaatsen van wegen is erg makkelijk. Je tikt op het scherm of je trekt een lijntje of cirkel voor het aanleggen van een weg. Op deze manier kun je het hele scherm vullen met wegen en broemende wagens. Sommige wegen verbinden zich met elkaar, wat er voor zorgt dat sommige auto'tjes weer een andere kant op rijden.

De bediening van deze app werkt simpel. Er is maar 1 actie: het aanleggen van wegen. De wagens rijden er automatisch overheen. Als gebruiker heb je een overzicht over je wegennetwerk doordat je er van bovenaf op kijkt. In het scherm kun je verder nog kiezen voor een pauzeknop. Daarna kun je op het prullenbakje tikken als je het hele wegennetwerk wilt verwijderen en opnieuw wilt beginnen. Ook kun je de achtergrond van het scherm veranderen van kleur door op het pijtlje te tikken. 

Leeftijdsadvies

"Broom-Broom" is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De aanleg van wegen is erg simpel en er is maar 1 actie in de hele app. Met het simpel aanraken van het scherm, bouw je al een weg en zie je er daarna wagens over rijden. Het is aantrekkelijk om naar te kijken en je kunt het wegennetwerk zo vol maken als je zelf wilt. Ook voor oudere kinderen is deze app geschikt. Zij kunnen zich uitleven door rotondes (cirkel tekenen) en verbindingen te maken.

Bijzonderheden

De gratis app bevat onderaan het spel reclame.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

nijntje

nijntje

nijntje

Meer weten...

App 2+ JR

Singing Fingers

Singing Fingers

Singing Fingers

Meer weten...

App 2+ JR

Teletubbies: My First App

Teletubbies: My First App

Teletubbies: My First App

Meer weten...