Productie-detail

Boerderijdieren Legpuzzel

Boerderijdieren Legpuzzel

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Puzzel alle boederijdieren stukje voor stukje in elkaar en leer de geluiden die zij maken.

Apple App Store
Gratis . Banana Kids Apps. iPhone, iPad, Android.

Recensie

Boerderijdieren legpuzzel is een app waarin kinderen twee verschillende soorten legpuzzels kunnen maken. Zoals de naam al zegt zijn de dieren, die worden gebruikt in de app, allemaal terug te vinden op de boerderij. Kinderen kunnen kiezen uit een klassieke legpuzzel waarbij ze de dieren op de juiste plek moeten leggen. Ook kan er gekozen worden om 1 boerderijdier te puzzelen. De puzzel bestaat uit 3 stukjes en als je het puzzelstukje oppakt hoor je de Engelse naam van het dier en het bijhorende geluid. Met de optie stem recorder kunnen de dierennamen zelf ingesproken worden. Na het voltooien van een puzzel klinkt er luid gejuich en gaat de app direct door naar de volgende puzzel.

In de app Boerderijdieren legpuzzel zijn 10 puzzels beschikbaar. De puzzels worden bediend door het scherm aan te tikken of met de vinger te slepen. De telefoon kan in de hand worden gehouden of worden neergelegd. Er klinkt een vrolijk muziekje op de achtergrond in het thema van de boerderij. In de app store kunnen aankopen worden gedaan om na de 10 beschikbare puzzels verder te spelen. Na het maken van puzzel 5 komt er al een aankoopscherm in beeld waar kinderen gemakkelijk op kunnen drukken. Dit is niet beveiligd voor kinderen. In de app is reclame te zien voor andere spellen. De reclame is uit te schakelen door het kopen van de uitbereiding.

Leeftijdsadvies

De Boerderijdieren legpuzzel app is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het thema boerderij sluit aan bij jonge kinderen. De app is gemakkelijk te besturen door jonge kinderen, daarbij zullen ze misschien wel hulp nodig hebben bij het wegklikken van de reclame. Het niveau van de legpuzzel is niet moeilijk waardoor kinderen vanaf 3 jaar ze kunnen voltooien. De Engelse namen van de boerderijdieren zijn eenvoudig. De ondersteuning van de plaatjes en de geluiden zorgen ervoor dat driejarigen kinderen op een speelde manier leren. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Oswald

Oswald

Oswald

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Little Einsteins gaan naar Afrika

Little Einsteins gaan naar Afrika

Little Einsteins gaan naar Afrika

Meer weten...

Boek 3+ JR

De grote Max-gaat-nog-niet-naar-bedshow

De grote Max-gaat-nog-niet-naar-bedshow

De grote Max-gaat-nog-niet-naar-bedshow

Meer weten...