Productie-detail

Bobo

Bobo

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Met de kleurrijke Bobo app doe je vijf spelletjes die niet alleen leuk zijn, maar waar je ook veel van leert!

1,79 . Zinder . iPhone, iPad, ipod .

Beschrijving inhoud

De app 'Bobo' is gebaseerd op het gelijknamige tijdschrift en televisieserie. Bobo is een blauw konijn en een grappige speurneus. Bobo vindt spelletjes spelen leuk en in deze app kunnen er vijf worden gedaan. Elke spelletje heeft een leerzaam karakter en is gemaakt om kleuters te leren herkennen, tellen en combinaties maken. De app daagt uit om logisch na te denken en het geheugen te trainen.

De app is vormgegeven met vrolijke kleuren en eenvoudige tekeningen die bekend zijn van het tijdschrift Bobo. In de app kunnen kinderen oefenen met cijfers, het alfabet, categoriseren en het herkennen van hoeveelheden. Daarnaast kan het spel memory worden gespeeld. De moeilijkheidsgraad is zelf te bepalen. Aan het eind van de spelletje worden kinderen beloond met een vrolijk geluidje en kunnen ze terug naar het menu waar Bobo een nieuw spelletje klaar heeft staan. Het is mogelijk om tussentijds het spel te stoppen en later verder te gaan. 

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deze app zelfstandig spelen. In eerste instantie zullen de kinderen zelf moeten ontdekken wat het doel van het spel is, dit wordt namelijk niet uitgelegd. De moeilijkheidsgraad van de spelletjes wisselt. Zo telt het ene spelletje maar tot 5, het andere tot 25. Dit maakt dat een aantal spelletjes minder geschikt zijn om door vierjarigen zelfstandig te worden gespeeld. Met begeleiding van een ouder zijn de wat moeilijkere spelletjes wel geschikt. 

Jullie mening

Ook leuk

Boek alle

Superjuffie komt in actie!

Superjuffie komt in actie!

Superjuffie komt in actie!

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Dokter Hond

Dokter Hond

Dokter Hond

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Hallo K3! (2011-2012)

Hallo K3! (2011-2012)

Hallo K3! (2011-2012)

Meer weten...