Productie-detail

Bino

Bino

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Speel verstoppertje met pinguïn Bino door hem en zijn kledingstukken te vinden achter ijsrotsen.

Apple App Store
€0,79. Zinder. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In deze app moet je op zoek gaan naar de kleine witte pinguïn Bino en zijn kleding. Tussen de ijsrotsen zit Bino verstopt. Ook zijn kleding zoals zijn muts, sjaal, schoenen en jas zitten achter de de ijsrotsen. Je kunt ze vinden door de stukken ijs opzij te slepen. Kledingstukken worden zichtbaar en als je erop klikt verzamel je alles voor Bino. Als dat gelukt is, kleed je Bino aan door de stukken kleding naar de juiste plek te slepen. Eigenlijk speel je dus verstoppertje met Bino in deze app.

De app is auditief ondersteund met achtergrondgeluiden en effecten. Als je Bino gevonden hebt en hij aangekleed is, doet hij een dansje op een muziekje. Bino is de ene keer gekleed in felle kleding en een warme sjaal en muts en de andere keer draagt hij een ooglapje en ziet hij eruit als een piraat. De bediening in het spel is simpel en er zijn weinig acties. De ijsrotsen sleep je weg met je vingers en de kledingstukken kun je ook gemakkelijk aantikken. Bij het aankleden is er geen precisie werk nodig voor het slepen van de kleding naar de juiste plek. 

Leeftijdsadvies

"Bino" is een aantrekkelijke app voor jonge kinderen en stimuleert het ontdekken. De app is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, vanwege de besturing waar enigzins motoriek voor vereist is. De gebruiker moet zien en begrijpen dat de ijsblokken opzij geschoven moeten worden om de kleding te kunnen zien en aantikken. 

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Heppi naar Bed met Jop de Giraf

Heppi naar Bed met Jop de Giraf

Heppi naar Bed met Jop de Giraf

Meer weten...

App 3+ JR

Gofun

Gofun

TV & Film 3+ JR

Dirk Scheele

Dirk Scheele

Dirk Scheele

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren