Productie-detail

Bike Race Free

Bike Race Free

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Race met de fiets over de baan en probeer zo snel mogelijk de finish te bereiken!

Gratis. Ja. Arcade & Action. Ipad, Iphone, Android.

Beschrijving inhoud

In Bike Race Free leg je met een motor een kort parcours af. Dit doe je alleen of tegen een andere speler die via internet uitgenodigd kan worden. De speler kan in verschillende gebieden racen, zoals de woestijn, de zuidpool of op het strand. In elk gebied zijn er 8 levels. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk een parcours af te leggen en daarbij obstakels, zoals hobbels of gaten in de weg, te vermijden. Je kunt tijdens het racen sterren verdienen, waarmee je in hogere levels komt. Met simpele klikken links en rechts op scherm, kan de speler gas geven en remmen. Als je van de baan raakt begint het spel opnieuw. Aan het eind van een spel verschijnt in beeld hoe goed je hebt gescoord.

Tijdens het spelen verschijnen er soms berichten waarin allerlei dingen worden aangeboden, zoals een motor die salto’s kan maken. Als je hier op klikt, word je doorverwezen naar een website, waar blijkt dat je voor deze extra's moet betalen. Verder moet het apparaat naar links of naar rechts gedraaid worden om salto’s te maken om over obstakels heen te springen. Alle woorden en berichten zijn in het Engels. Het is echter niet nodig om dit te kunnen lezen omdat de besturing van het spel ook uitgelegd wordt aan de hand van plaatjes. 

Leeftijdsadvies

Bike race free is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In dit spel moeten er meerdere dingen tegelijk uitgevoerd worden om de motor te besturen. Kinderen vanaf 6 jaar hebben vaak een fijne motoriek en een goed reactievermogen ontwikkeld. De Engelse berichten en woorden zullen kinderen van deze leeftijd nog niet kunnen lezen, maar dat is ook niet noodzakelijk om het spel te kunnen spelen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zelfstandig met de app aan de slag, maar het is wel verstandig om afspraken te maken over de eventuele aankopen die gedaan kunnen worden in de app. 

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

CutieNumbers

CutieNumbers

CutieNumbers

Meer weten...

App 6+ JR

ONL: Pelle Flitst

ONL: Pelle Flitst

ONL: Pelle Flitst

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

T.U.F.F. Puppy

T.U.F.F. Puppy

T.U.F.F. Puppy

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren