Productie-detail

Bejeweled Blitz

Bejeweled Blitz

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
12 waarderingen

Maak rijen van drie juwelen of meer en scoor zoveel mogelijk punten.

Apple App Store
Gratis. Ja. Popcap. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

"Bejeweled Blitz" is een puzzelspel waarin je combinaties moet maken van 3 of 4 dezelfde juwelen op rij. Dit kan horizontaal of verticaal zijn. Je ziet bijvoorbeeld 2 rode juwelen met daarnaast een blauwe en een rode. Door de meest rechtse rode met de blauwe juweel te verwisselen krijg je een 'match'. Hiervoor krijg je punten. Bij de eerste keer spelen kun je een instructiespel spelen, waarin wordt aangegeven hoe het spel werkt. Dit is handig om mee te beginnen.

In een gewoon level krijg je 60 seconden de tijd om zo veel mogelijk juweelcombinaties te maken, waar je zo veel mogelijk punten mee moet scoren (4 op rij levert meer op dan 3 op rij). Na het vinden van een combinatie, verdwijnen deze juwelen en komen er weer nieuwe voor in de plaats. Als je echt geen combinaties meer kunt vinden kun je altijd om een hint vragen. Ook tijdens het spel worden automatisch hints gegeven als het lang duurt. Dit is ook uit te schakelen. Er wordt in deze app gevraagd of je online met vrienden wilt spelen door middel van inloggen via Facebook. Dit is niet nodig, je kunt ook voor 'Play offline' kiezen. In de app kun je na het behalen van een goede score ook bepaalde 'Boosts' uitkiezen en inzetten. Bijvoorbeeld een boost die je 5 seconden extra speeltijd geeft. 

Leeftijdsadvies

Dit puzzelspel "Bejeweled Blitz" is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar. Dit vanwege de aanwezigheid van spelregels en de tijdsdruk in een level. Het is handig dat er een instructiespel wordt aangeboden, waar de gebruiker mee kan beginnen. De speler moet goed zoeken tussen de gekleurde juwelen om te zien waar mogelijke combinaties van 3 of 4 liggen. De navigatie werkt simpel: het wisselen van de ene juweel met de andere door te slepen. Fijn bij deze app is dat hints automatisch worden gegeven of als je erom vraagt. Zo kun je niet snel vastlopen en een hoge score halen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Wie vangt de Kerstman?

Wie vangt de Kerstman?

Wie vangt de Kerstman?

Meer weten...

Boek 7-10 JR

Weerwolfnachtbaan

Weerwolfnachtbaan

Weerwolfnachtbaan

Meer weten...

Game 7+ JR

Takkie Kakkie

Takkie Kakkie

Takkie Kakkie

Meer weten...