Productie-detail

Bakery Story: Valentine's Day

Bakery Story: Valentine's Day

App VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Probeer zoveel mogelijk gebakjes te verkopen in je eigen bakkerij.

Ja.

Beschrijving inhoud

In de app speel je de eigenaar van een bakkerij. Je kan verschillende gerechten maken. Wanneer eten klaar is krijg je een bericht op je mobiel. Klanten komen binnen om je eten te kopen en hiervoor krijg je munten. Ook kan je je bakkerij zelf inrichten. Hiervoor kan je verschillende meubels kopen. Hoe mooier de meubel, hoe meer munten deze kost. Ook kan je meubels kopen voor edelstenen. Deze edelstenen krijg je aan het begin van het spel gratis. Later kan je deze kopen voor echt geld. Er is dus de mogelijkheid voor in-app aankopen van spelonderdelen. Deze editie heet de Valentine's Day editie. Je kan verschillende meubels en gerechten kopen in hartvorm.

Na het installeren van de app start je direct. Al spelend wordt het spel uitgelegd. De uitleg is in het Engels. Er hoeft geen account aangemaakt te worden of e-mail adres ingevoerd te worden. Er kan echter wel een account aangemaakt worden. Wanneer dit gedaan wordt kan je vrienden uitnodigen. In het spel wordt tevens reclame gemaakt voor andere apps. Ook kan de app gekoppeld worden aan Facebook.

Leeftijdsadvies

In de app hebben de levels geen afgerond einde. Hierdoor kan het spel eindeloos doorgaan. Vanaf zeven jaar zullen kinderen hier mee overweg kunnen. Door het eindeloze karakter werkt het spel echter wel verslavend. De app bevat lange instructies. Deze beginnen kinderen vanaf acht jaar te begrijpen. Omdat de uitleg in het Engels is, zullen ouders kinderen rond acht jaar wel bij moeten staan in de uitleg. Tijdens het spelen zijn meerdere acties tegelijk nodig. Dit kan voor jongere spelers lastig zijn. Ook het volgen van de spelregels is voor hen moeilijk. Om het spel volledig te begrijpen zal een kind een goed leesvermogen en enige begrip van de Engelse taal nodig hebben. Daarom is het spel geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Dit komt ook overeen met de mediaontwikkeling van een tienjarige. Op deze leeftijd zijn kinderen meer geïnteresseerd in realistische thema's. Een spel waarin het hebben van een bakkerij wordt gesimuleerd is hier een voorbeeld van.

Leeftijdsadvies: Vanaf 10 jaar

Opmerkingen

 De specifieke "Valentine's Day" editie is niet beschikbaar voor iPhone en iPad. Wel is de reguliere "Bakery Story" te verkrijgen. Deze is in opzet hetzelfde.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 10+ JR

Kerst in de kippenren

Kerst in de kippenren

Kerst in de kippenren

Meer weten...

Boek 10+ JR

Hoe overleef ik...Vakantiespecial 2012

Hoe overleef ik...Vakantiespecial 2012

Hoe overleef ik...Vakantiespecial 2012

Meer weten...

Boek 10+ JR

Mijn opa de bankrover

Mijn opa de bankrover

Mijn opa de bankrover

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren