Productie-detail

Awesome Eats

Awesome Eats

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Leer meer over gezond eten door te spelen met fruit en groente in de game Awesome Eats.

Apple App Store
Gratis. Ja. Whole Kids Foundation. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

De app "Awesome Eats" is ontwikkeld om de jeugd meer kennis te geven over gezond eten. Dit doen ze door middel van het spelen met verschillende soorten groente en fruit. En tussen de levels door informatie te geven over gezond eten en leven. Tijdens de game is het de bedoeling om de verschillende soorten fruit en groente die op een lopende band belanden in de juiste bak te krijgen. Dit doe je door de groenten en fruit naar de juiste lopende band te slepen. Voor het level begint wordt er uitgelegd wat je precies moet doen. Er zijn twee verschillende hoofdstukken in het spel en ieder hoofdstuk heeft 16 levels.

Hoe hoger het level hoe lastiger de opdrachten. Het begint heel gemakkelijk met 1 groentesoort die je in de juiste bak moet slepen. Dit worden er steeds meer. In totaal krijg je te maken met meer dan 50 verschillende soorten eten. Later krijg je ook te maken met vogels die je eten kunnen stelen. Door zo snel mogelijk op de vogels te tappen krijg je dit eten weer terug. Ook krijg je te maken met verschillende soorten lopende banden. Sommige gaan ineens de andere kant op of stoppen. Of er verschijnen ineens obstakels op de lopende band.

Voor het voltooien van de levels verdien je sterren. Hoe beter je het gedaan hebt hoe meer sterren je krijgt. Je kan per level 3 sterren verdienen. Je kunt elk level zo vaak mogelijk spelen zodat je uiteindelijk overal drie sterren hebt.

Leeftijdsadvies

Het leeftijdsadvies is 8 jaar en ouder. In principe is het spel in het begin makkelijk. Je hoeft alleen maar een wortel op de juiste band te slepen. Maar uiteindelijk wordt het spel steeds sneller en moeilijker. Je moet rekening houden met veel verschillende obstakels en er komen steeds meer soorten karakters per level. Omdat je het level binnen een bepaalde tijd moet uitspelen, is het belangrijk dat je wel een aantal dingen tegelijk kan onthouden.

Jullie mening

Ook leuk

Website 8+ JR

TypeTopia

TypeTopia

TypeTopia

Meer weten...

Game 8+ JR

Minecraft

Minecraft

Minecraft

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Doctor Cheezy

Doctor Cheezy

Doctor Cheezy

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren