Productie-detail

Animal Memory Game

Animal Memory Game

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Match de dieren en maak het jezelf moeilijker door alleen naar de bewegingen te kijken.

Apple App Store en Apple App Store
Gratis. Ja. BabyTV. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

"Zoe Animals" is een App van Baby TV waarin je op een speelse wijze memory kan spelen. Op het scherm krijg je acht aapjes, acht giraffes of acht olifanten te zien die je moet gaan matchen. De dieren zien er op het eerste gezicht allemaal hetzelfde uit maar door op het dier te klikken gaat het dier een bepaalde beweging maken. Door op een ander dier te klikken, kun je gaan matchen. Afhankelijk van de ingestelde moeilijkheidsgraad maakt het dier ook een geluid. Wanneer je het spel op een makkelijk niveau speelt maken de dieren bepaalde geluiden waaraan ze je kan herkennen, wanneer je het spel op hoog niveau speelt, hoor je deze geluiden niet en zal je het memoryspel moeten spelen enkel afgaande op de bewegingen die de dieren maken.

De App is eenvoudig te besturen. Door met je vinger het scherm aan te raken, match je de dieren. De plaatjes zijn groot genoeg waardoor een fijne motoriek niet vereist is. In het begin is er auditieve uitleg. Een meisje wat rechtsonder in beeld is vertelt in het Engels dat je op twee dieren moet klikken en dan paren moet vinden. Ook geeft ze aan wanneer je gemaakte actie fout, of juist goed is: 'oops', 'perfect', 'wonderful', etc. De game is niet moeilijk te spelen. Er wordt om één actie per keer gevraagd. Het spel toont kinderen de verscheidenheid van bewegingen bij dieren op het scherm. Hierdoor wordt de visuele perceptie van het kind verder ontwikkeld.

Leeftijdsadvies

Voor deze app is het nodig dat kinderen bewegende dieren herkennen en deze kunnen matchen. De spelletjes zijn kort, de plaatjes zijn eenvoudig en er wordt maar om één actie per keer gevraagd. Het is niet per se nodig om Engels te spreken. "Zoe Animals" is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Bijzonderheden

De App 'ZoeAnimals' is te spelen op iPhone, iPad en iPod en is gratis te downloaden. Deze App bevat geen reclame en is ontwikkeld door Baby TV.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Match it up 2

Match it up 2

Match it up 2

Meer weten...

Website 2+ JR

BabyTV

BabyTV

BabyTV

Meer weten...

App 2+ JR

Kinderboeken

Kinderboeken

Kinderboeken

Meer weten...