Productie-detail

Animal Lost

Animal Lost

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
64 waarderingen

Apple App Store
?1,59. Ja. Antti Lehtinen. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

“Animal Lost” is Engelstalige app waarin het de bedoeling is om de dieren die zich verstopt hebben in de omgeving terug te vinden en terug te brengen naar de regenboog. Onderweg kan de kleine dinosaurus van alles tegenkomen. Een kind leert dat je van alles kunt ontdekken, wolken brengen regen, uit de bomen komt fruit, deze kun je opeten. Wanneer je een dier hebt gevonden moet je deze terugbrengen naar de regenboog, je kunt maar 1 dier per keer terugbrengen. Dit zorgt voor herhaling. Er wordt in het Engels geteld. Ook bevat de app 12 verschillende puzzels.

Enkel je vinger is nodig om op objecten te tikken. Wanneer je een knuffel hebt gevonden geeft een wolkje aan dta je hem naar het huis moet brengen. Bij de puzzels, die allemaal uit 8 stukjes bestaan, valt het puzzelstukje automatisch op de plaats wanneer je op de goede plek beland. Je hoort “Yeah” wanneer je de puzzel hebt opgelost. Een vrolijk muziekje ondersteunt de game.

Leeftijdsadvies

De app is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn gericht op actie-reactie. De herhaling in het spel vinden ze fijn en in het spel kunnen spelenderwijs ontdekken.

Jullie mening

Ook leuk

Website 2+ JR

Bumba

Bumba

TV & Film 2+ JR

Peppa Big

Peppa Big

Peppa Big

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

De olifant en de slak

De olifant en de slak

De olifant en de slak

Meer weten...