Productie-detail

Albert

Albert

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
99 waarderingen

Speel verschillende mini-games in en rondom het huis, probeer een zo'n hoog mogelijke score te halen!

Apple App Store en Apple App Store
?1,59. Ja. Fingerlab Studio. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

De app “Albert” is een verzameling van 14 minigames waarin gebruiker wordt uitgedaagd alle mogelijkheden van de smartphone of tablet te gebruiken. De games hebben te maken met dagelijkse bezigheden zoals opstaan, wassen, de hond uitlaten en het verkeer.

Voor elke game is er een korte schriftelijke (Engelstalige) instructie. Ook wordt de opdracht in beeld verduidelijkt, het is dus niet noodzakelijk om te kunnen lezen. Je bedient de game met je vinger, je tikt of sleept voorwerpen naar de juiste plek. Ook moet je de smartphone of tablet in de hand houden en op die manier de game bedienen. Afhankelijk van hoe goed je bent, haal je 1, 2, of drie sterren, als je meer sterren verzamelt speel je andere games vrij. Tijdens de mini-games moet je op verschillende zaken letten, ook kun je bonussen vinden (overal in het spel!), deze heb je nodig om andere mini-game vrij te spelen. Omdat de mini-games een tijdslimiet hebben, is het nodig dat de speler geduld heeft en moet accepteren dat hij/zij weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Leeftijdsadvies

De games lijken gemakkelijk, maar om meerdere sterren te verzamelen is enige oefening nodig. Vanwege het slepen, tikken en het letten op meerdere elementen is deze app geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het tijdslimiet maakt het moeilijk voor jongere kinderen. Ook oudere kinderen van ongeveer 7 jaar vinden nog genoeg uitdaging in deze app.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

De Reddertjes

De Reddertjes

De Reddertjes

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Gummiberen

Gummiberen

Gummiberen

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Milo - De bidsprinkhaan wil niet bidden

Milo - De bidsprinkhaan wil niet bidden

Milo - De bidsprinkhaan wil niet bidden

Meer weten...