Productie-detail

Air Penguin

Air Penguin

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Apple App Store en Google Play (Android)
?0,79. Gratis Lite versie. Ja. Gamevil Inc. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

In deze app speel je Air Penguin: een pinguïn die al springend door de Zuidpool heen reist. Je bestuurt de pinguïn door de tablet of smarphone te bewegen. Je kantelt de tablet/smarpthone naar links, rechts, naar boven of naar beneden en daarmee kun je besturen en springen. Hoe sterker je de tablet/smarpthone omhoog kantelt, hoe hoger en harder Air Penguin springt. Je moet hem van ijsbrok naar ijsbrok weten te brengen en ondertussen items (visjes) verzamelen voor punten.

De app is ingericht in diverse, korte levels waarbij de eerste paar levels simpel zijn. Het niveau wordt steeds moeilijker en in verdere levels krijg je bijvoorbeeld bewegende ijsbrokken of stukken waar je grote afstanden moet springen. Het kan ook zijn dat je op een schildpad terecht komt en een stukje op zijn rug door het water zwemt. Daarbij stuur je weer door de tablet te bewegen. De sterkte van het reageren van de tablet kan naar wens worden ingesteld. Er zijn twee spelmodi: Story of Survival Mode. In Story speel je diverse levels achter elkaar en kun je op het kaartje zien hoe ver je bent in de levels. In Survival Mode kun je kijken hoe ver je komt in 1 level, door alle obstakels te ontwijken. In het spel moet je oppassen voor sommige dunne ijsbrokken omdat je daar doorheen zakt. Ook moet je soms uitwijken voor zeehonden of boze haaien. Doel van het spel is om Air Penguin veilig naar de finish lijn te brengen.

Leeftijdsadvies

Dit pinguïn racespel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar omdat zij spellen met regels kunnen spelen die meerdere elementen tegelijk bevatten. Het is aan te raden in de spelmodus Story bij level 1 te beginnen omdat hier een uitleg wordt gegeven van de tablet besturing. Die besturing is iets waar het kind aan zal moeten wennen. Gelukkig kun je een level oneindig opnieuw spelen waardoor je het onder de knie krijgt. Verder zijn het korte, afgeronde levels en is het doel simpel.  

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Cheeese

Cheeese

Cheeese

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Rapunzel (Tangled)

Rapunzel (Tangled)

Rapunzel (Tangled)

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Home

Home