Productie-detail

Bubble Worlds

Bubble Worlds

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Probeer alle bellen te laten knappen door er andere bellen tegenaan te schieten!

Gratis. Hapoga. Android .

Beschrijving inhoud

Bubble Worlds is een simpele en kleurrijke app waarin je belletjes moet laten knappen. Dit doe je door bellen of bommen er tegenaan te schieten. Voordat de speler begint, kan hij of zij kiezen uit verschillende thema’s, waaronder 'bos', 'strand' en 'moeras'. Elk thema bevat 30 levels. Pas als deze allemaal uitgespeeld zijn, kun je door naar het volgende thema. Hoe verder je komt, hoe lastiger de levels worden: je moet meer belletjes kapot maken en je bent langer met een level bezig. Als je een level uitspeelt, verdien je punten. Met deze punten kun je in een andere level hulpmiddelen kopen, bijvoorbeeld een aantal extra bellen om te schieten of een bom waarmee je een hele groep bellen van verschillende kleuren kunt laten knappen.

De app is eenvoudig te besturen. Door met je vinger over het scherm te slepen, bestuur je de bellen die je schiet. Zodra je je vinger optilt, wordt het belletje weggeschoten. Na het spelen van een level verschijnen er drie knoppen met replay, next en menu. De app bevat geen schriftelijke of auditieve uitleg, maar het spel is zo eenvoudig te bedienen, dat uitleg niet nodig is. Er verschijnen tijdens het spel geen teksten in beeld. Wel wordt tijdens het spel achtergrondmuziek afgespeeld. Dit is echter ook uit te schakelen. 

Leeftijdsadvies

Bubble Worlds is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen van deze leeftijd begrijpen het doel van het spel en kunnen het spel bedienen. Ze kunnen zich lang genoeg concentreren om een level uit te spelen. Tevens stimuleert dit spel de oog-handcoördinatie van jonge kinderen. Omdat je bij het opstarten en afsluiten van een level moet kunnen lezen, hebben jonge kinderen hierbij wat hulp van een ouder nodig. Het spel zelf kunnen zij zelfstandig spelen. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Poesjes

Poesjes

Poesjes

Meer weten...

Boek 3+ JR

Het Grote Voorleesboek voor Peuters

Het Grote Voorleesboek voor Peuters

Het Grote Voorleesboek voor Peuters

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Biggetje Dun

Biggetje Dun

Biggetje Dun

Meer weten...